Omschakelcursussen 2017 zijn gestart

f8889c_90e2652ffb4540d7b79899a0d69c17b9
Gedurende de wintermaanden biedt BDEKO een oriëntatiecursus biologische landbouw aan. Deze is geschikt voor agrarische ondernemers die reeds omschakelen, hier interesse in hebben, maar ook medewerkers van (toekomstige) biologische bedrijven. De cursus wordt in de wintermaanden in Flevoland georganiseerd, verdeeld over vier bijeenkomsten. In de ochtenduren wordt een cursusdeel gehouden waarna in de middaguren bij een van onze aangesloten telers op het bedrijf wordt gekeken. Zo wordt kennis vanuit de praktijk direct overgebracht op de cursusdeelnemer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s